S:t Eriks Interiör AB

Stockholms län

Information

556483-0981 är organisationsnummer för företaget S:t Eriks Interiör AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som S:t Eriks Interiör AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som S:t Eriks Interiör AB finns i.

S:t Eriks Interiör AB har varit registrerat sedan 1994-02-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för S:t Eriks Interiör AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

S:t Eriks Interiör AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för S:t Eriks Interiör AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bergendahl, Anna Christina Theresia -Bergendahl, Inga Maria Christina

Vill ni komma i kontakt med S:t Eriks Interiör AB så kan ni göra det på telefon genom 08-6500570 eller genom brev på följande adress:
Uddens Gård, 148 70, Sorunda

Bolaget skall bedriva detaljhandel med heminredningsprodukter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med S:t Eriks Interiör AB och det är Bergendahl, Anna Christina Theresia som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergendahl, Inga Maria Christina som är född 1947 och har titeln Suppleant, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,