Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-02-25. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag ska trivas.

Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föremålet för bolagets verksamhet är förvaltning av fastigheter och värdepapper, uthyrning av inventarier till persienne- och markisföretag samt att bedriva experimentverksamhet inom byggnadsteknik och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52011211.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag är Åström, Bengt Melcher som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Åström, Susann Birgitta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Wiklund, Sten Yngve som är född 1945 och har titeln Revisor, Yngve Wiklund Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Fastighetsbolaget Rallarrosen Aktiebolag har 556483-4199 som sitt organisationsnummer.