HCB Parmell AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och HCB Parmell AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och HCB Parmell AB är ett av dem. Statusen för HCB Parmell AB är att Bolaget är aktivt.

HCB Parmell AB är ett Aktiebolag och skapades 1994-09-05. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där företaget finns i jobbar för att företag som HCB Parmell AB ska trivas.

HCB Parmell AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva marknadsföring och försäljning av värmeväxlare och transmissioner samt agenturrörelse i anslutning därtill, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HCB Parmell AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är HCB Parmell AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med HCB Parmell AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-3145860.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med HCB Parmell AB är Parmell, Claes Birger som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Parmell, Majvor Helene som är född 1945 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

HCB Parmell AB har 556491-2151 som sitt organisationsnummer.