Nynäshamn Energi Försäljning AB

Stockholms län

Information

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att bedriva handel med energi, energiprodukter och energitjänster samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nynäshamn Energi Försäljning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är Nynäshamn Energi Försäljning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1994-10-04 så skapades Nynäshamn Energi Försäljning AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Nynäshamn Energi Försäljning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556495-0995 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Nynäshamn Energi Försäljning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nynäshamn Energi Försäljning AB så går det att nå dem via telefon på 08-52060500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas ensam av -Bröthlin, Carl Anders Sigvard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nynäshamn Energi Försäljning AB är Stojanovski, Saso som är född 1977 och har titeln Extern VD, Bröthlin, Carl Anders Sigvard som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sjövik, Johan Magnus som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lars-Olof Hardy som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Thysell, Hans Åke Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjällqvist, Dan Allan som är född 1954 och har titeln RevisorOlow, John David Bertil som är född 1963 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .