Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva taxi- och bussverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1994-10-05 så skapades Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag har haft det sedan 2007-01-04.

Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-01-04

556496-0549 är organisationsnummret för bolaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53043010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Kerstins Taxi och Buss Aktiebolag är Gustafsson, Kerstin Ulrika Sofia som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Gustafsson, Kjell Karl Åke Fredrik som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Anders Åke Birger som är född 1986 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Johan Kjell Fredrik som är född 1977 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Magnus Karl Olof som är född 1981 och har titeln Suppleant, Lennartsson, Christina Margareta som är född 1951 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .