GÅF Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom den ekonomiska och finansiella sektorn, köpa, sälja och förvalta fast egendom och värdepapper och idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för GÅF Förvaltnings Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är GÅF Förvaltnings Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1994-11-29 så skapades GÅF Förvaltnings Aktiebolag och företaget är har F-skattsedel GÅF Förvaltnings Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

GÅF Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556499-8572 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är GÅF Förvaltnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med GÅF Förvaltnings Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-52013755 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom GÅF Förvaltnings Aktiebolag är Åhlander, Erik Gunnar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Åhlander, Anne-Marie som är född 1944 och har titeln Suppleant, Åhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor, .