T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag är ett av dem. Statusen för T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1995-05-18. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där bolaget finns i jobbar för att bolag som T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag ska trivas.

T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Nynäshamn så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 076-8664808.

Firman tecknas av styrelsen Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

De som är på något sätt har med T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag är Johansson, Tommy Bertil som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Forslin, Inger Helen som är född 1963 och har titeln Suppleant, .

T. Forslins Åkeri Sorunda Aktiebolag har 556509-9768 som sitt organisationsnummer.