EuroChoice Aktiebolag

Stockholms län

Information

EuroChoice Aktiebolag är ett företag som finns i Nynäshamn. I EuroChoice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Waktel, Thomas Olov som är född 1957 och har titeln VD, Waktel, Thomas Olov som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Allstrin, Britt Hillevi som är född 1944 och har titeln Suppleant, Engvall, Sven Arne som är född 1965 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EuroChoice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå EuroChoice Aktiebolag på telefon 08-53040135.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet relaterat till media och i samverkan med företagsarrangemang och idrottsevenemang samt bedriva utbildning, rådgivning, information och förmedling i anslutning därtill ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är EuroChoice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

EuroChoice Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

EuroChoice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och EuroChoice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EuroChoice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

EuroChoice Aktiebolag har 556512-4582 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.