Ehaj AB

Stockholms län

Information

Ehaj AB är ett av många företag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Ehaj AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Ehaj AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

Ehaj AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-14. Men sedan 1998-01-01 så har Ehaj AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Älvuddsv. 14, 148 91, Ösmo. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ehaj AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8462539.

Nynäshamn arbetar för att företag som Ehaj AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ehaj AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall tillverka och sälja IT-produkter, sälja tjänster inom IT-området, handla med datorer och tillbehör samt handla med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ehaj AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ehaj AB och det är följande personer, Carlsson, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln VD, Carlsson, Lars Håkan som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenquist, Anncatrin Désirée som är född 1964 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Ehaj AB är 556519-9782.