Byggsnarven AB

Stockholms län

Information

556526-3547 är organisationsnummer för verksamheten Byggsnarven AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Byggsnarven AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Byggsnarven AB finns i.

Byggsnarven AB har varit registrerat sedan 1995-10-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Byggsnarven AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Byggsnarven AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Byggsnarven AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Byggsnarven AB så kan ni göra det på telefon genom 08-52020051 eller genom brev på följande adress:
Hamng. 39, 149 31, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast egendom.

Det finns olika personer som har en koppling med Byggsnarven AB och det är Vernström, Tommy Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Adolfsson, Claes Gunnar som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Adolfsson, Anita Kristina som är född 1944 och har titeln Suppleant, Hardingz Vernström, Susan Anita som är född 1959 och har titeln Suppleant, Ytre-Eide, Roy Erhardt som är född 1951 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor