B. Bodins Bygg & Byggledning AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva bygg och byggledning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för B. Bodins Bygg & Byggledning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är B. Bodins Bygg & Byggledning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 1996-02-06 så skapades B. Bodins Bygg & Byggledning AB och företaget är har F-skattsedel B. Bodins Bygg & Byggledning AB har haft det sedan 1996-01-01.

B. Bodins Bygg & Byggledning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556529-4377 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är B. Bodins Bygg & Byggledning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med B. Bodins Bygg & Byggledning AB så går det att nå dem via telefon på 08-53023280 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom B. Bodins Bygg & Byggledning AB är Bodin, Bengt Wilhelm som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindh, Per Fredrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Norman Bodin, Karin Margareta som är född 1955 och har titeln Suppleant, Lindh, Bo Lennart Harritz som är född 1968 och har titeln Revisor, Carlstedt & Lindh AB som är född och har titeln Revisor, .