Pro Tools Peter Hult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Pro Tools Peter Hult Aktiebolag är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I Pro Tools Peter Hult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hult, Anders Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Gunvor Ethel Margareta som är född 1937 och har titeln Suppleant, Lindell, Set Thomas som är född 1950 och har titeln Revisor, Företagsrevision Syd AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pro Tools Peter Hult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Pro Tools Peter Hult Aktiebolag på telefon 08-52039080.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av maskiner, verktyg och underhållsutrustning till fordons-, flyg- och marinverkstäder och därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pro Tools Peter Hult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Pro Tools Peter Hult Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Pro Tools Peter Hult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Pro Tools Peter Hult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pro Tools Peter Hult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Pro Tools Peter Hult Aktiebolag har 556532-7003 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.