Kålbäcks Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

556543-7141 är organisationsnummer för verksamheten Kålbäcks Måleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kålbäcks Måleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Kålbäcks Måleri Aktiebolag finns i.

Kålbäcks Måleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1997-06-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kålbäcks Måleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Kålbäcks Måleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kålbäcks Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Kålbäcks Måleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-52018182 eller genom brev på följande adress:
Åkerv. 12, 149 45, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kålbäcks Måleri Aktiebolag och det är Kålbäck, Paul Anders som är född 1945 och har titeln VD, Kålbäck, Paul Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Kålbäck, Eva Birgitta som är född 1950 och har titeln Suppleant, Svensson, Erika Kristina som är född 1966 och har titeln Revisor, Welin, Anders Johan Olof som är född 1958 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor