Nynäsgården Hotell & Konferens AB

Stockholms län

Information

556552-5630 är organisationsnummer för verksamheten Nynäsgården Hotell & Konferens AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nynäsgården Hotell & Konferens AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Nynäsgården Hotell & Konferens AB finns i.

Nynäsgården Hotell & Konferens AB har varit registrerat sedan 1998-02-05 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nynäsgården Hotell & Konferens AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-10.

Nynäsgården Hotell & Konferens AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nynäsgården Hotell & Konferens AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wallebo, Eva Carina -Wallebo, Lars Peter

Vill ni komma i kontakt med Nynäsgården Hotell & Konferens AB så kan ni göra det på telefon genom 08-52020590 eller genom brev på följande adress:
Telegrafg. 41, 149 41, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva hotell-, restaurant- och konferensverksamhet samt äga och förvalta annan lös och fast egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nynäsgården Hotell & Konferens AB och det är Wallebo, Lars Peter som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Wallebo, Eva Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Strauss, Ulf som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor,