Landsortstrafiken Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Landsortstrafiken Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Aktiebolag. Landsortstrafiken Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Landsortstrafiken Aktiebolag är momsregistrerat sedan2000-03-27 och har organisationsnummer 556568-7505.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-52034150 alternativt besöka eller skicka post till Landsortstrafiken Aktiebolag på följande adress Landsort, 149 95, Nynäshamn.

Landsortstrafiken Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-15.

I Landsortstrafiken Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Ahlqvist, Nils Håkan som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , . , Jakobsson, Jan Tore som är född 1960 och har titeln Suppleant , Rådén, Sven Gösta som är född 1945 och har titeln Suppleant . Stuxberg, Anton Lennart Edvin som är född 1950 och har titeln Suppleant . . .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva båttrafikverksamhet företrädesvis i Stockholms södra skärgård samt idka därmed förenlig verksamhet.