AB Kurortsverksamhet

Stockholms län

Information

AB Kurortsverksamhet hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där AB Kurortsverksamhet finns. I Nynäshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. AB Kurortsverksamhet tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket AB Kurortsverksamhet har haft sedan 2000-09-12. AB Kurortsverksamhet har funnits sedan och 2000-09-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till AB Kurortsverksamhet så kan ni göra det genom att skicka er post till Grevg. 20, 149 34, Nynäshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52067700.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är AB Kurortsverksamhet Privat, ej börsnoterat.

AB Kurortsverksamhet har idag 556579-6934 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för AB Kurortsverksamhet

Bolaget skall bedriva och skapa förutsättningar för vårdverksamhet och kurortsverksamhet- SPA, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I AB Kurortsverksamhet så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Johansson, Claes Christer som är född 1970 och har titeln VD, Johansson, Claes Christer som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Askort, Björn Axel som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Andersson, Rut Anna-Greta som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Anna Gunilla som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Örjes, Per Anders som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamotKarlström, Karl Magnus som är född 1954 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .