Yvis Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Yvis Entreprenad AB är ett företag som finns i Nynäshamn. I Yvis Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tulevall, Katarina Elisabet som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Emanuelsson, Leif Mikael som är född 1965 och har titeln Suppleant, Berglund, Carl Johan Alexander som är född 1976 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Yvis Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Yvis Entreprenad AB på telefon 070-8210120.

Bolaget skall bedriva bygg- och anläggningsverksamhet. Utföra arbeten inom redovisningsområdet samt inom båtbranschen. Äga, förvalta och handla fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Yvis Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Yvis Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Yvis Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-08-14 och Yvis Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-08-14.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Yvis Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Tulevall, Katarina Elisabet

Yvis Entreprenad AB har 556590-9982 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.