Ekbom Konsult AB

Stockholms län

Information

Ekbom Konsult AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Ekbom Konsult AB finns. I Nynäshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Ekbom Konsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Ekbom Konsult AB har haft sedan 2000-09-12. Ekbom Konsult AB har funnits sedan och 2000-09-25 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Ekbom Konsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Torp 1, 148 70, Sorunda men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53040655.

Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Ekbom Konsult AB Privat, ej börsnoterat.

Ekbom Konsult AB har idag 556595-1075 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Ekbom Konsult AB

Bolaget skall driva byggkonsultverksamhet, friskvård, jordbruk och skogsbruk samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Ekbom Konsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ekbom, Bo Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekbom, Eva Marianne som är född 1947 och har titeln Suppleant, Daniels, Karl Håkan som är född 1951 och har titeln Revisor, Håkan Daniels AB som är född och har titeln Revisor, .