Alex Skogsservice AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall idka inköp, försäljning och service av entreprenadmaskiner, företrädesvis inom skogsbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Alex Skogsservice AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är Alex Skogsservice AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2000-07-19 så skapades Alex Skogsservice AB och verksamheten är har F-skattsedel Alex Skogsservice AB har haft det sedan 2000-10-23.

Alex Skogsservice AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-23

556595-2255 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är Alex Skogsservice AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Alex Skogsservice AB så går det att nå dem via telefon på 070-2961508 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Alex Skogsservice AB är Axelsson, Kurt Tomas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Axelsson, Gunborg Alva Maria som är född 1939 och har titeln Suppleant, Öhström, Ulf Harry som är född 1942 och har titeln Revisor, Aktiebolaget Mastria som är född och har titeln Revisor, .