Flow Management FM AB

Stockholms län

Information

Flow Management FM AB är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I Flow Management FM AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Törnstrand, Carl Martin Young Zin som är född 1969 och har titeln VD, Törnstrand, Carl Martin Young Zin som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnstrand, Barbro som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alerstedt, Eva som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydén, Jörgen som är född 1935 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Flow Management FM AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Flow Management FM AB på telefon 08-4421207.

Bolaget skall bedriva import- exportverksamhet med maskinvara, programvara och tillbehör inom databranschen, utbildning- och konsultverksamhet inom samma bransch, konsultverksamhet inom affärsutveckling, styrelsearbete, lokalvård samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Flow Management FM AB av bolagstypen Aktiebolag.

Flow Management FM AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Flow Management FM AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-01-29 och Flow Management FM AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-01-29.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Flow Management FM AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Flow Management FM AB har 556599-3267 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.