LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva sotning, ventilationsarbeten, personal- ledning och utbildning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2000-11-23 så skapades LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB och verksamheten är har F-skattsedel LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB har haft det sedan 2001-01-02.

LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-01-02

556601-3842 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB så går det att nå dem via telefon på 070-8782002 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom LÅP:s Ventilation & Brandskyddskontroll AB är Persson, Bernt Lars-Åke som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Maria Susanne Heléna som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .