Östersjö Fyren AB

Stockholms län

Information

Östersjö Fyren AB är ett bolag som finns i Nynäshamn. I Östersjö Fyren AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Karlsson, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Holmén, Göran som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerman, Per-Erik som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Holmén, Ann-Marie Louise som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ström, Jan Tomas som är född 1951 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln RevisorSjögren, Carina Lykke som är född 1967 och har titeln Revisorssuppleant, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Östersjö Fyren AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Östersjö Fyren AB på telefon 070-8572010.

Bolaget skall bedriva sådan verksamhet som nu och i framtiden tillhör serviceanläggningar för transportmedel och dess framförare och passagerare. Bolaget kommer att bedriva uthyrningsverksamhet av lokaler samt transportmedel av olika slag.

Idag är Östersjö Fyren AB av bolagstypen Aktiebolag.

Östersjö Fyren AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Östersjö Fyren AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-10 och Östersjö Fyren AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-10.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östersjö Fyren AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Holmén, Göran -Karlsson, Hans Gunnar -Åkerman, Per-Erik

Östersjö Fyren AB har 556603-6652 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.