Löfstedts Lant- och Vattenbruk AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Löfstedts Lant- och Vattenbruk AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Aktiebolag. Löfstedts Lant- och Vattenbruk AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Löfstedts Lant- och Vattenbruk AB är momsregistrerat sedan2001-11-28 och har organisationsnummer 556612-6461.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-52037055 alternativt besöka eller skicka post till Löfstedts Lant- och Vattenbruk AB på följande adress Djursnäs Säteri, 148 92, Ösmo.

Löfstedts Lant- och Vattenbruk AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2004-11-11.

I Löfstedts Lant- och Vattenbruk AB så sitter följande personer i styrelsen: , Ebbestrand, Eva Marie som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva lant- och vattenbruks-, entreprenad-, konferens-,och eventverksamhet och därmed förenliga verksamheter. Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.