AHeadOf Aktiebolag

Stockholms län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom Human Resource med inriktning på ledarskap och utveckling. Bolaget skall dessutom verka inom handel med fritids- och sportartiklar samt med marknadsföring och profilering inom området. Därutöver skall bolaget verka inom uthyrning och handel med konst och fastigheter samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för AHeadOf Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är AHeadOf Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2001-09-13 så skapades AHeadOf Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel AHeadOf Aktiebolag har haft det sedan 2001-10-12.

AHeadOf Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-10-12

556615-8282 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är AHeadOf Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med AHeadOf Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-52017171 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom AHeadOf Aktiebolag är Westberg, Kurt Göran som är född 1956 och har titeln VD, Westberg, Kurt Göran som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Westberg, Ann-Sofi Katarina som är född 1955 och har titeln Suppleant, Andersson, Hans Hugo som är född 1951 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .