Computer Ergonomics i Nynäshamn AB

Stockholms län

Information

556622-8457 är organisationsnummer för verksamheten Computer Ergonomics i Nynäshamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Computer Ergonomics i Nynäshamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Computer Ergonomics i Nynäshamn AB finns i.

Computer Ergonomics i Nynäshamn AB har varit registrerat sedan 2002-01-28 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Computer Ergonomics i Nynäshamn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Computer Ergonomics i Nynäshamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Computer Ergonomics i Nynäshamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Computer Ergonomics i Nynäshamn AB så kan ni göra det på telefon genom 08-53044886 eller genom brev på följande adress:
Stadshusplatsen 2, 149 30, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva försäljning av ergonomiprodukter, data och kontorstillbehör samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Computer Ergonomics i Nynäshamn AB och det är Canu, Susanne Margaretha som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Canu, Angielo Varese som är född 1964 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Invest AB som är född och har titeln Revisor,