Nynäshamns Industritvätt AB

Stockholms län

Information

Nynäshamns Industritvätt AB är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I Nynäshamns Industritvätt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Eriksson, Per Mikael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Molin, Karl Rickard som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson Näslund, Karin Marie som är född 1971 och har titeln Suppleant, Höckne, Laila Ingeborg som är född 1948 och har titeln Revisor, L Höckne Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Nynäshamns Industritvätt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nynäshamns Industritvätt AB på telefon 08-52420030.

Bolaget skall bedriva företagsförvaltning samt konsultverksamhet inom tvätteribranschen och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nynäshamns Industritvätt AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nynäshamns Industritvätt AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nynäshamns Industritvätt AB innehar ej F-skattsedel och Nynäshamns Industritvätt AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nynäshamns Industritvätt AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Nynäshamns Industritvätt AB har 556623-4190 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.