Nynäs Transport AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva diverse godstransporter och lyft med kranbil. Transport av byggavfall samt utföra arbeten med entreprenadmaskiner och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Nynäs Transport AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är Nynäs Transport AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2002-12-09 så skapades Nynäs Transport AB och företaget är har ej F-skattsedel.

Nynäs Transport AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-09-04

556635-9260 är organisationsnummret för företaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Nynäs Transport AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Nynäs Transport AB så går det att nå dem via telefon på 08-5388075 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Nynäs Transport AB är Thelander, Bert Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Håkan David som är född 1980 och har titeln Suppleant, Bringer, Karl Erik Göran som är född 1957 och har titeln Revisor, Bringer Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .