Thermobalans Arne Christersson AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Thermobalans Arne Christersson AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Nynäshamn här finns det många olika Aktiebolag. Thermobalans Arne Christersson AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Nynäshamn jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Thermobalans Arne Christersson AB är momsregistrerat sedan2003-08-04 och har organisationsnummer 556639-6734.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-52020340 alternativt besöka eller skicka post till Thermobalans Arne Christersson AB på följande adress Oskarsg. 2 F, 149 34, Nynäshamn.

Thermobalans Arne Christersson AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2003-08-04.

I Thermobalans Arne Christersson AB så sitter följande personer i styrelsen: , Frend, Catalina Adela som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva projektering, konstruktion och försäljning av VVS-anläggningar, dessutom artistisk verksamhet, musik- produktion, arrangemang av musikkonserter samt härmed förenlig verksamhet.