Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag

Stockholms län

Information

556656-3309 är organisationsnummer för bolaget Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag finns i.

Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag har varit registrerat sedan 2004-02-20 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-11-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-11-11.

Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 073-5804542 eller genom brev på följande adress:
Hedstigen 11, 148 71, Sorunda

Bolaget ska bedriva byggverksamhet, stom- och betong- konstruktioner, byggentreprenad och därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska också bedriva bokföring och redovisningsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bröderna Söderbergs Byggaktiebolag och det är Söderberg, Jan Stephan som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderberg, Arne Michael som är född 1960 och har titeln Suppleant, Lehtipalo, Mats Henrik som är född 1959 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,