Mould Express AB

Stockholms län

Information

Mould Express AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Mould Express AB finns. I Nynäshamn så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Mould Express AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Mould Express AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Mould Express AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Sandtorpsv. 10, 149 45, Nynäshamn men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52010800.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Mould Express AB Privat, ej börsnoterat.

Mould Express AB har idag 556659-6325 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Mould Express AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konstruktion och tillverkning av verktyg samt därmed förenlig verksamhet.

I Mould Express AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sämsjö, Jan Östen som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Ulfves, Stig Henrik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Reiner, Jan Peter som är född 1947 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .