Turkietspecialisten Aktiebolag

Stockholms län

Information

556671-5115 är organisationsnummer för bolaget Turkietspecialisten Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Turkietspecialisten Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Turkietspecialisten Aktiebolag finns i.

Turkietspecialisten Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-12-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-08-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Turkietspecialisten Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-08-01.

Turkietspecialisten Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Turkietspecialisten Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Turkietspecialisten Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-52017077 eller genom brev på följande adress:
Fiskargränd 8 A, 149 30, Nynäshamn

Bolaget ska bedriva förmedling, köp och försäljning av Turkiska hus och lägenheter samt café- och konditorirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Turkietspecialisten Aktiebolag och det är Ullberg, Jan Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ullberg, Özden som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullberg, Maria Sofia Viktoria som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ünsal, Birsen som är född 1981 och har titeln Suppleant, Fridolin, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor