Herrhamra Gård AB

Stockholms län

Information

I Nynäshamn finns det ett Aktiebolag som heter Herrhamra Gård AB. Det finns flera verksamheter som liknar Herrhamra Gård AB i Stockholms län. Nynäshamn är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Herrhamra Gård AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2010-02-23 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 2005-01-15 så har Herrhamra Gård AB varit registrerat och sedan 2005-03-03 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Herrhamra Gård AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Herrhamra Gård AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Herrhamra Gård, 149 92, Nynäshamn. Vi ni istället prata med Herrhamra Gård AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva skogsbruksverksamhet och lantbruksverksamhet samt hålla egna och andras hästar uppstallade och på bete, tamdjursuppfödning och slakt. Bolaget ska bedriva kurser, konferens och äventyrsverksamhet mot externa bolag och privatpersoner samt uthyrning av bostäder, båtar, hästar och annat förenligt med friluftsverksamhet och handel med värdepapper jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Johnson-Stampe, Patrik Eric Osborne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hernvall, Eva Madeleine Elisabeth som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattis, Per Göran som är född 1969 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Då styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig. .

Herrhamra Gård AB har 556674-6714 som sitt organisationsnummer.