U & P i Nynäshamn AB

Stockholms län

Information

556677-9962 är organisationsnummer för företaget U & P i Nynäshamn AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som U & P i Nynäshamn AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som U & P i Nynäshamn AB finns i.

U & P i Nynäshamn AB har varit registrerat sedan 2005-03-14 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-10-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för U & P i Nynäshamn AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-03.

U & P i Nynäshamn AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för U & P i Nynäshamn AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med U & P i Nynäshamn AB så kan ni göra det på telefon genom 08-7552450 eller genom brev på följande adress:
Tegnérg. 35, 111 61, Stockholm

Bolaget skall äga, förvalta och driva handel med fastigheter och värdepapper, bedriva handel med konkurs- och överskottspartier främst konsumtionsprodukter såsom kläder, hushållsprodukter samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med U & P i Nynäshamn AB och det är Ullberg, Jan Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullberg, Maria Sofia Viktoria som är född 1986 och har titeln Suppleant, Fridolin, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,