Kroken AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och Kroken AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Kroken AB är ett av dem. Statusen för Kroken AB är att Bolaget är aktivt.

Kroken AB är ett Aktiebolag och skapades 2005-06-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Kroken AB ska trivas.

Kroken AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22. I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva restaurang-, bar-, dans-, catering- och konferensverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kroken AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-22.

Idag är Kroken AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Kroken AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-52015520.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Kroken AB är Ullberg, Jan Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ullberg, Özden som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Ullberg, Maria Sofia Viktoria som är född 1986 och har titeln Suppleant, Ünsal, Birsen som är född 1981 och har titeln Suppleant, Fridolin, Per Anders som är född 1964 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Kroken AB har 556681-7283 som sitt organisationsnummer.