Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag

Stockholms län

Information

Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2006-11-24. Men sedan 2007-10-04 så har Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tysslinge, 152 97, Södertälje. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Nynäshamn arbetar för att verksamheter som Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom restaurang, catering, hotell, evenemang, nattklubb och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag är följande:
Uppgift om firmateckning saknas Styrelsen ska bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant. Bolaget saknar följaktligen registrerad behörig styrelse, i följd varav uppgift rörande rätten att teckna firman saknas..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag och det är följande personer, Saareste, Tönis Mikael som är född 1959 och har titeln Suppleant, Westman, Kerstin Birgitta som är född 1944 och har titeln Revisor, K.B. Westman Revision som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Bryggargatan 17 Restaurangaktiebolag är 556716-2853.