Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB

Stockholms län

Information

556717-2530 är organisationsnummer för verksamheten Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB finns i.

Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB har varit registrerat sedan 2006-12-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-22.

Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Vill ni komma i kontakt med Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB så kan ni göra det på telefon genom 070-7144622 eller genom brev på följande adress:
Konsul Johnsons v. 19, 149 45, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva plåtslageri och plåtförsäljning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Palmhager o Grablers Plåt och Höjdarbeten AB och det är Palmhager, Jan Kenneth som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Grabler, Hans Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Grabler, Rolf Ingvar som är född 1946 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Invest AB som är född och har titeln Revisor,