J.N Södra Bygg & Platt AB

Stockholms län

Information

J.N Södra Bygg & Platt AB är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I J.N Södra Bygg & Platt AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Norman, Joakim Kaj som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Malin Elisabeth som är född 1967 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med J.N Södra Bygg & Platt AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå J.N Södra Bygg & Platt AB på telefon 08-52020796.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva byggnadsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är J.N Södra Bygg & Platt AB av bolagstypen Aktiebolag.

J.N Södra Bygg & Platt AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

J.N Södra Bygg & Platt AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-17 och J.N Södra Bygg & Platt AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-17.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för J.N Södra Bygg & Platt AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

J.N Södra Bygg & Platt AB har 556721-7079 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.