Ombetong & Bygg på Lisö AB

Stockholms län

Information

Ombetong & Bygg på Lisö AB är ett bolag som finns i Nynäshamn. I Ombetong & Bygg på Lisö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Omberg, Glenn Erland som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Abrahamsson, Jeanette Helene som är född 1969 och har titeln Suppleant, Milinovic, Suzanna Zvezdana som är född 1971 och har titeln Revisor, Crescendo Revisorer & Konsulter Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ombetong & Bygg på Lisö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ombetong & Bygg på Lisö AB på telefon 070-7673555.

Bolaget skall bedriva betongarbeten och byggverksamhet samt annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ombetong & Bygg på Lisö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ombetong & Bygg på Lisö AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ombetong & Bygg på Lisö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-03-15 och Ombetong & Bygg på Lisö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-04-06.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ombetong & Bygg på Lisö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ombetong & Bygg på Lisö AB har 556725-2464 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.