Ottersta bygg & entreprenad AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Nynäshamn och Ottersta bygg & entreprenad AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ottersta bygg & entreprenad AB är ett av dem. Statusen för Ottersta bygg & entreprenad AB är att Bolaget är aktivt.

Ottersta bygg & entreprenad AB är ett Aktiebolag och skapades 2007-03-14. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Nynäshamn där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ottersta bygg & entreprenad AB ska trivas.

I Nynäshamn så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva bygg och entreprenadverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ottersta bygg & entreprenad AB inte är momsregistrerat.

Idag är Ottersta bygg & entreprenad AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Nynäshamn.

Vill man komma i kontakt med Ottersta bygg & entreprenad AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 073-5356580.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ottersta bygg & entreprenad AB är Wester, Ulf Peter som är född 1964 och har titeln VD, Wester, Ulf Peter som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Wester, Christina Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Ottersta bygg & entreprenad AB har 556726-2257 som sitt organisationsnummer.