Anders Tegnerud AB

Stockholms län

Information

Anders Tegnerud AB är ett bolag som finns i Nynäshamn. I Anders Tegnerud AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Tegnerud, Bo Anders som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist Osmund, Anna Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Jonsson, Hans Ola som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Anders Tegnerud AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Anders Tegnerud AB på telefon 070-7500914.

Försäljning, uppdragsverksamhet och utbildning inom sportdykeri, dykuppdrag och sjötransporter. Datakonsultationer och försäljning tillbehör.

Idag är Anders Tegnerud AB av bolagstypen Aktiebolag.

Anders Tegnerud AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Anders Tegnerud AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2007-05-17 och Anders Tegnerud AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2007-05-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Anders Tegnerud AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Anders Tegnerud AB har 556729-1926 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.