Dandy Dots AB

Stockholms län

Information

Dandy Dots AB är ett av många bolag som finns i Nynäshamn. Det är nämligen den kommunen som Dandy Dots AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Dandy Dots AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2007-10-18.

Dandy Dots AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2007-07-27. Men sedan 2007-10-18 så har Dandy Dots AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Täppv. 18, 148 60, Stora Vika. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dandy Dots AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-52035080.

Nynäshamn arbetar för att bolag som Dandy Dots AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dandy Dots AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva storbildsproduktion, grafisk produktion samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dandy Dots AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dandy Dots AB och det är följande personer, Svensson, Kjell Tommy som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Hultfeldt, Catharina Ulrika som är född 1973 och har titeln Suppleant, Johansson, Jan Erik Christer som är född 1956 och har titeln Revisor, Conredo Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dandy Dots AB är 556735-2744.