Benny Gustav Petersson Consulting AB

Stockholms län

Information

Bolaget ska bedriva byggverksamhet och byggkonsultation samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Benny Gustav Petersson Consulting AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Nynäshamn så är Benny Gustav Petersson Consulting AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2007-08-23 så skapades Benny Gustav Petersson Consulting AB och verksamheten är har F-skattsedel Benny Gustav Petersson Consulting AB har haft det sedan 2007-09-27.

Benny Gustav Petersson Consulting AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-09-27

556736-3345 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är Benny Gustav Petersson Consulting AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Benny Gustav Petersson Consulting AB så går det att nå dem via telefon på 070-8562222 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Benny Gustav Petersson Consulting AB är Pettersson, Gustav Benny som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Maria Elisabeth som är född 1964 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Karl Stefan som är född 1968 och har titeln Revisor, Skeppargatans Revision AB som är född och har titeln Revisor, .