Tiny & More AB

Stockholms län

Information

556741-6135 är organisationsnummer för företaget Tiny & More AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tiny & More AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Nynäshamn som är den kommunen som Tiny & More AB finns i.

Tiny & More AB har varit registrerat sedan 2007-11-01 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-11-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tiny & More AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-12-06.

Tiny & More AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tiny & More AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tiny & More AB så kan ni göra det på telefon genom 08-52294002 eller genom brev på följande adress:
Vikg. 2 G, 149 50, Nynäshamn

Bolaget skall bedriva försäljning av kläder samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tiny & More AB och det är Swärd, Jan Fredrik som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Swärd, Christina Ann-Charlotte som är född 1973 och har titeln Suppleant, Rabb, Anders Lars Göran som är född 1973 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,