Merluza Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Merluza Entreprenad AB är en verksamhet som finns i Nynäshamn. I Merluza Entreprenad AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Karl Magnus Göran som är född 1974 och har titeln VD, Andersson, Karl Magnus Göran som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lena Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Hellgren, Pirjo Hanneli som är född 1957 och har titeln Revisor, Brandstams Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Merluza Entreprenad AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Merluza Entreprenad AB på telefon 070-8858590.

Bolaget ska bedriva entreprenad inom bygg- och anläggning, maskinuthyrning samt rivning.

Idag är Merluza Entreprenad AB av bolagstypen Aktiebolag.

Merluza Entreprenad AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Merluza Entreprenad AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2008-03-21 och Merluza Entreprenad AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2008-03-21.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Merluza Entreprenad AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Merluza Entreprenad AB har 556748-5593 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.