Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge

Stockholms län

Information

Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge har funnits sedan och 2003-01-30 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-52020210.

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge har idag 560126-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge

Pizzeria, restaurang.

I Mohamed Ouled-Meriem Moulin Rouge så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ouled-Meriem, Mohamed som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .