Ter-Borch's Resurstjänst

Stockholms län

Information

560316-XXXX är organisationsnummer för företaget Ter-Borch's Resurstjänst. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ter-Borch's Resurstjänst är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Ter-Borch's Resurstjänst finns i.

Ter-Borch's Resurstjänst har varit registrerat sedan 2001-09-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-11-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ter-Borch's Resurstjänst så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-11-12.

Ter-Borch's Resurstjänst är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Ter-Borch's Resurstjänst är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ter-Borch's Resurstjänst så kan ni göra det på telefon genom 08-52020872 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet, utbildningstjänster inom servicenäring och därtill kommande uppgifter främst gällande fordonsbranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Ter-Borch's Resurstjänst och det är Ter-Borch, Nils Håkan Gerard som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,