Lars G. Hjelm Produktionsteknik

Stockholms län

Information

560412-XXXX är organisationsnummer för bolaget Lars G. Hjelm Produktionsteknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars G. Hjelm Produktionsteknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Nynäshamn som är den kommunen som Lars G. Hjelm Produktionsteknik finns i.

Lars G. Hjelm Produktionsteknik har varit registrerat sedan 1995-05-04 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars G. Hjelm Produktionsteknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Lars G. Hjelm Produktionsteknik är och det finns flera bolag i Nynäshamn som också är .

Firmatecknare för Lars G. Hjelm Produktionsteknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars G. Hjelm Produktionsteknik så kan ni göra det på telefon genom 08-53040761 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom planering, beredning av MSP, material- och produktionsstyrning,installation av elektrisk och elektronisk utrustning på mobila enheter samt utveckla och sälja PLC, progr- ammable logic controller system, för kranar och liftar.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars G. Hjelm Produktionsteknik och det är Hjelm, Lars-Gunnar som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,