Vilja Städ och Entreprenad

Stockholms län

Information

Flyttstädningar, byggstäd, fönsterputsning och allt som inkluderar i ett städ och entreprenadföretag. Kontorsstädning. Köp och försäljning av garn och tillbehör, handarbete och tillbehör, vävmaterial, hobbymaterial, vykort, silversmide, souvenirer samt bijouterier.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Vilja Städ och Entreprenad vars bolagstyp är Enskild firma.

I Nynäshamn så är Vilja Städ och Entreprenad ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2007-08-29 så skapades Vilja Städ och Entreprenad och bolaget är har F-skattsedel Vilja Städ och Entreprenad har haft det sedan 2007-08-03.

Vilja Städ och Entreprenad är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-08-03

561029-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Nynäshamn.

Just nu är Vilja Städ och Entreprenad och det finns många bolag som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Vilja Städ och Entreprenad så går det att nå dem via telefon på 073-1411258 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Vilja Städ och Entreprenad är Broman, Ann-Christine Elisabeth som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .