Dondra kommunikation

Stockholms län

Information

Utföra administrativa tjänster såsom handläggning, dokumentation, planering och marknadsföring kring mäss- och konferensarrangemang samt utbildning av sälj- och lagerpersonal inom försäljning, lager och handel. Verksamheten avser även byggnation av mässmotrar.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Dondra kommunikation vars verksamheterstyp är Enskild firma.

I Nynäshamn så är Dondra kommunikation en av många verksamheter vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Nynäshamn arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Nynäshamn och i Stockholms län. Redan 2006-08-28 så skapades Dondra kommunikation och verksamheten är har F-skattsedel Dondra kommunikation har haft det sedan 2006-06-29.

Dondra kommunikation är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-08-01

561204-XXXX är organisationsnummret för verksamheten som finns i Nynäshamn.

Just nu är Dondra kommunikation och det finns många verksamheter som är i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Dondra kommunikation så går det att nå dem via telefon på 08-53044910 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Dondra kommunikation är Johansson, Hans Thomas som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma, .