Matinspiratören Gunnar Thor

Stockholms län

Information

Matinspiratören Gunnar Thor hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Nynäshamn som är den kommunen där Matinspiratören Gunnar Thor finns. I Nynäshamn så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Matinspiratören Gunnar Thor tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Matinspiratören Gunnar Thor har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Matinspiratören Gunnar Thor så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Nynäshamn arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Matinspiratören Gunnar Thor har idag 571215-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Matinspiratören Gunnar Thor

Konsultverksamhet inom livsmedelsbranschen, utbildning inom livsmedelsbranschen företrädesvis om fisk och skaldjur. Utföra demonstrationer på livsmedelsbutiker. Arbeta som fiskansvarig i dagligvaruhandeln. Försäljning av kökstillbehör. Konferensbokning, matlagningskurser samt därmed förenlig verksamhet.

I Matinspiratören Gunnar Thor så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Thor, Per Gunnar som är född 1957 och har titeln Innehavare av enskild firma, .